Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

scoala agenti penitenciare targu ocna
Categorie: Știri naționale

Penitenciarul de Femei Ploieşti – Târgşorul Nou a anunțat că face recrutări în perspectiva admiterii la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna .

Școala organizează program de studii postliceale, învățământ militar preuniversitar, sub formă de cursuri de zi cu durata de 1 an. În sesiunea 2021, sunt 240 de locuri scoase la concurs, astfel:

a) Specializarea SIGURANȚA DEȚINERII ȘI REGIM PENITENCIAR

- 20 de locuri – femei

- 199 de locuri – bărbați

b) Specializarea ECONOMICO-ADMINISTRATIV

- 21 de locuri - bărbaţi și femei

Dosarele pot fi depuse la orice penitenciar din țară

“Cererile de înscriere la concursul de admitere la Școala Natională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna se transmit/se depun la oricare din unitățile penitenciare din tară (penitenciare, penitenciare spital, centre educative, centre de detenție).

Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, fiind instituție de învățământ militar, în care se va susține concursul de admitere, nu recrutează candidați, sens în care vă adresăm rugămintea ca toate documentele pentru dosarul de înscriere la concurs să fie transmise/depuse numai la unitățile penitenciare din țară, preferabil din apropierea domiciliului candidatului”, au transmis și reprezentanții unității de învățământ.

Concursul de admitere se organizează și se desfășoară în conformitate cu Metodologia de admitere în Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, aprobată prin decizia directorului Școlii cu nr. 400115/SNTOBC/12.08.2021, întocmită în conformitate cu Metodologia-cadru de admitere aprobată prin Ordinul ministrului justiției nr. 3917/C/2021.

Back To Top