Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

proiectare a3 brasov fagaras
Categorie: Știri naționale

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat, luni, semnarea contractul pentru completarea studiului de fezabilitate și proiectul tehnic de detaliu pentru tronsonul Făgăraș – Brașov al A3 – Autostrada Transilvania, care ar urma să vină în prelungirea Ploiești - Brașov.

“Acest segment al autostrăzii A3 Transilvania, lung de 48 de km, a fost scos la licitație în această primăvară, după un deceniu în care a zăcut uitat. Este primul contract semnat pe noul caiet de sarcini care are prevederi mult mai echilibrate.

Traseul începe cu un nod rutier care face legătura la Codlea cu autostrada Ploiești-Brașov și se încheie în apropiere de Făgăraș, printr-un nod de mare viteză care face conexiunea cu autostrada Sibiu-Făgăraș. În plus, în zona municipiului Brașov, proiectantul va asigura legătura cu autostrada Brașov-Bacău”, potrivit ministrului.

Drulă anunță proiectare la cheie: “Se va licita direct execuția lucrărilor”

Proiectantul va efectua studii și analize de trafic, geotehnice, arheologice, topografice, hidrologice, hidraulice, de identificare a proprietarilor și a constrângerilor de pe traseu sau a utilităților intersectate. De asemenea, vor fi obținute toate avizele, acordurile și autorizațiile necesare. “La fel ca A7 - Autostrada Moldovei, Făgăraș-Brașov va beneficia de o proiectare completă și complexă, la cheie. Asta înseamnă că la finalizarea acestui contract se va licita direct execuția lucrărilor (adică utilaje în teren din prima zi)”, a mai spus Cătălin Drulă.

Back To Top