Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

vaccin anticovid
Categorie: Știri naționale

Responsabilii campaniei de vaccinare spun că au trimis date la poliție legate de peste 370 de adeverințe bănuite de fals, dar fenomenul “vaccinării la chiuvetă” ia amploare. Este vorba despre persoane care figurează ca imunizate, dar, când sunt infectate și ajung la spital cu simptome medii sau grave, recunosc că de fapt nu s-au vaccinat.

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a recunoscut, sâmbătă, că fenomenul ia proporții. Aceasta spune că nu există o evidență exacta a cazurilor, dare ele sunt din ce în ce mai frecvente.

În astfel de situații, medicii anunță Poliția.

“Medicii primesc în ultima perioadă din ce în ce mai mulţi pacienţi care apar în evidenţă ca vaccinaţi şi care, atunci când dezvoltă reacţii severe, recunosc că de fapt nu s-au vaccinat”, a atras atenția Ioana Mihăilă, potivit Digi24.

Se pare că este vorba despre pacienți care au plătit pentru a obține adeverințe de vaccinare, documente care le asigurau certificate Covid, dar fără a primi efectiv vaccinul.

Back To Top