Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

transport gratuit elevi
Categorie: Știri naționale

Tranasport accesibil pentru elevi. Legea privind asigurarea curselor şcolare pentru elevii din ciclul primar care fac naveta la unităţi de învăţământ din municipii şi oraşe a fost promulgată.

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, marţi, legea care prevede introducerea de curse şcolare în oraşe şi municipii. Acesta se va aplica din anul şcolar 2022-2023, informează G4Media. Potrivit proiectului care a devenit lege, în municipii şi oraşe, elevii din învăţământul primar care frecventează cursurile unei unităţi de învăţământ de stat, particulare şi confesionale autorizate/acreditate pot beneficia de transport specializat de tipul curse şcolare, pentru transportul de la/până la unitatea de învăţământ. Acoperirea cheltuielilor pentru transportul specializat se asigură din bugetul de stat, prin transfer, către unităţile administrativ-teritoriale.

Transport în comun, comunitate sufocată de traficul aglomerat

„Este vorba de o problemă a transportului de acasă la şcoală şi retur pentru copiii din clasele primare 0-IV în interiorul localităţilor, o chestiune care în acest moment nu este reglementată. Pentru foarte mulţi părinţi, pentru foarte multe familii aceasta este o problemă majoră de care se lovesc zilnic din cauza traficului din ce în ce mai aglomerat. Traficul sufocant este un fenomen care afectează nu doar marile oraşe, ci se extinde şi în localităţi de mărime medie. Sunt destule statistici relevante şi vedem cu toţii zilnic în localităţile pe care le reprezentăm aici, în Parlamentul României. (…) Este o iniţiativă legislativă care are menirea să îmbunătăţească calitatea vieţii familiilor din România şi a copiilor noştri”, spunea iniţiatorul, Robert Sighiartău, în momentul dezbaterii proiectului.

Back To Top