Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dosar copii după acte
Categorie: Știri naționale

Instituțiile publice și organele de specialitate ale administraţiei publice centrale nu vor mai putea solicita persoanelor fizice sau juridice să prezinte copii după acte emise de stat, ci le vor cere direct de la entitățile care au emis documentele.

Un proiect de lege în acest sens a fost adoptat miercuri de Camera Deputaților, în calitate de for decizional, și merge la promulgare.

Fără copii după acte în dosarele depuse la instituții

"Se interzice instituţiilor publice şi organelor de specialitate ale administraţiei publice centrale să solicite persoanelor fizice sau persoanelor juridice, în vederea soluţionării cererilor pentru furnizarea unui serviciu public, copii de pe avize sau alte documente care au fost emise de către instituţii publice sau organe de specialitate ale administraţiei publice centrale. Instituţiile publice şi organele de specialitate ale administraţiei publice centrale solicită entităţilor care au emis documentele prevăzute la alin.(1), în format electronic, copii sau extrase de pe acestea în baza consimţământului expres al beneficiarului serviciului public", prevede proiectul de lege adoptat de Parlament.

Citiți și   Cum să înmatriculezi o mașină adusă din Germania și cum să eviți problemele cu actele în neregulă

Back To Top