Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

profanare de morminte
Categorie: Știri naționale

Polițiștii din Dâmbovița au anunțat reținerea a trei persoane bănuite de furt calificat și profanare de morminte.

Cei trei bănuiți ar fi sustras bunuri din morminte aflate în localități din Cluj și Dâmbovița.

“Cele trei persoane au fost depistate pe Autostrada 10 Turda-Sebeș, după ce în noaptea de 4 spre 5 decembrie a.c., ar fi profanat 6 morminte amenajate în cimitirul din localitatea Huedin, județul Cluj, de unde ar fi sustras 100 de euro și 10 lei.

 Ulterior, polițiștii s-au deplasat la domiciliile celor trei bărbați, în localitatea Dor Mărunt și în orașul Pantelimon, unde au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară.

 De asemenea, persoanele în cauză sunt bănuite că în noaptea de 10 spre 11 noiembrie ar fi pătruns în cimitirele din localitățile Petrești și Moara din Groapă, din județul Dâmbovița, unde ar fi forțat plăcile de ciment de la 13 cavouri și ar fi sustras bani și bijuterii, fiind creat un prejudiciu de 13.400 de lei”, informează IJP Dâmbovița.

Dosar penal pentru profanare de morminte

Cele trei persoane, cu vârste cuprinse între 24 și 40 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore, duminică, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești. Ele sunt bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat și profanare de morminte, așa că luni vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor de la Direcția Operațiuni Speciale, de la structurile de investigații criminale din județele Cluj, Hunedoara și Alba și de la Poliția Orașului Lehliu Gară și Pantelimon, respectiv cu participarea luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și Călărași.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

VEZI ȘI: Deconturi ilegale de 5 milioane de lei! Percheziții în Dâmbovița, Prahova, Constanța și București, într-un dosar privind deturnarea de licitații publice

Foto ilustrație (opiniagiurgiu.ro)

Back To Top