crima la suceava
Categorie: Știri naționale

Un bărbat a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit de un criminal recidivist. Agresorul a mers acasă la victimă şi a atacat-o cu un cuţit, în urma unor discuţii aprinse. Crima a avut loc luni după-amiază, în Rădăuți, județul Suceava. Bărbatul a murit, iar criminalul a fugit de la locul faptei şi a încercat să se ascundă într-un parc, fiind urmărit de fiul victimei. 

La un moment dat, bărbatul i-a atacat cu cuţitul şi pe doi tineri, care ar fi încercat să-l imobilizeze, potrivit cotidianului monitorulsv.ro. Suspectul de omor a fost prins de poliţiştii care au intervenit la faţa locului şi dus la audieri. Conform presei locale, acesta era eliberat din penitenciar de anul trecut după ce a ispăşit o lungă pedeapsă tot pentru omor.

Martori îngroziți au văzut cum autorul fuge cu un cuțit în mână

Cuțitarul, urmărit de fiul victimei, a ajuns într-un parc din Rădăuți, unde a atacat cu cuțitul și doi tineri care au încercat să ajute la prinderea sa. Bărbatul periculos a fost în cele din urmă prins și imobilizat de polițiști. „Autorul a fost identificat în mai puțin de 10 minute de către o patrulă de poliție într-un parc din apropiere, având asupra sa cuțitul crimei”, a transmis Poliția.

Suspectul de omor, Ghiocel Timofev, din municipiul Rădăuți, era eliberat din penitenciar de anul trecut, după ce a ispășit o lungă pedeapsă tot pentru omor. În prima fază au intervenit polițiștii de la Rădăuți, cei care au prins autorul, după care ancheta a fost preluată de judiciariști de la Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Twitter: @actualitatea / Google Business Actualitatea Prahoveana / Youtube / Actualitatea Prahoveana

Back To Top