Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

avertizare anm ploi anundente 25 decembrie
Categorie: Știri naționale

Avertizare ANM de precipitaţii şi intensificări ale vântului! Meteorologii anunţă o perioadă ploioasă în aproape toată ţara, până marţi cel puţin. Pe 25 şi 26 decembrie, mai multe zone din ţară sunt sub cod portocaliu de ploi abundente şi cod galben de ninsori.

În intervalul 25 decembrie, ora 10:00 - 26 decembrie, ora 12:00, în Banat, Crișana, iar pe arii restrânse în Transilvania și nord-vestul Olteniei va ploua însemnat cantitativ. ANM a emis un cod galben pentru zonele respective. În zona Carpaților Orientali și în nord-vestul Moldovei treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri mai consistent. Cantitățile de precipitații vor depăși 25...40 l/mp.

Avertizare ANM de ploi abundente

În intervalul 25 decembrie, ora 10:00 – 26 decembrie, ora 12:00, în Carpații Occidentali și în grupele vestice ale Carpaților Meridionali vor fi precipitații abundente, se mai arată în aceeaşi avertizare ANM. Vor fi ploi, care vor favoriza topirea și cedarea apei din stratul de zăpadă, iar la altitudini de peste 1800 m vor predomina ninsorile. Cantitățile de apă vor depăși 40...50 l/mp și pe arii restrânse 70 l/mp.

Totodată, sâmbătă dimineaţă a fost emisă o avertizare ANM de precipitații moderate cantitativ, polei și intensificări ale vântului, valabilă în intervalul 25 decembrie, ora 10:00 - 28 decembrie, ora 10:00. Temporar vor fi precipitații moderate cantitativ în cea mai mare parte a țării. În zona montană înaltă, iar începând din seara zilei de sâmbătă (25 decembrie) și în cea mai mare parte a Moldovei vor fi ninsori și lapoviță, iar în celelalte regiuni mai ales ploi. Îndeosebi pe parcursul zilelor de duminică (26 decembrie) și luni (27 decembrie) pe alocuri se va depune polei, cu o probabilitate mai ridicată în jumătatea de sud a Moldovei, în Muntenia, în Crișana și nord-vestul Transilvaniei, a anunţat Administraţia Naţională de Meteorologie. Pe parcursul zilei de luni (27 decembrie) vântul va prezenta intensificări temporare în regiunile sudice, cu viteze de 40…50 km/h, iar în zona montană înaltă, rafalele vor depăși 60…70 km/h spulberând zăpada, mai anunţă ANM.

Citiţi şi: Pârtii și instalații noi, pe domeniul schiabil de la Sinaia

Back To Top