Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

BUCUREȘTI. Două fete de 13 ani au fost lovite, joi, pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție. Una dintre copile a murit, iar cealaltă, colega ei, este la spital cu fractură la gambă. Mașina era condusă de un agent de 30 de ani, care ar fi circulat cu o viteză de peste 80 de kilometri pe oră. Estimările par a fi confirmate de imagini pe care Digi24 le a obținut în exclusivitate, surprinse de o cameră de supraveghere, imediat după impact.

Cele două fete mergeau către școală, spun martorii. Nimic nu le-a alertat în momentul în care au început să traverseze - autospeciala de poliție avea girofarul pornit, dar nu și sirenele.

Valentin Stan, jurnalist Digi24: Mașina de poliție venea din spatele meu, le-a lovit pe cele două fete chiar pe trecerea de pietoni în momentul în care ele voiau să ajungă chiar pe partea cealaltă. Impactul a fost atât de mare încât cele două fetițe au fost aruncate la aproximativ 50 de metri distanță, în locul în care acum se află ambulanța.

Imagini surprinse de o cameră de supraveghere arată momentele de după impact, care confirmă informațiile preliminare din anchetă - autospeciala circula cu peste 80 de kilometri pe oră.

Martorii au sunat la 112. Două echipaje SMURD au fost trimise de urgență în zonă.

Valentin Stan, jurnalist Digi24: Surse din poliție spun că mașina avea semnalele luminoase pornite și că agentul mergea către caz, ceea ce înseamnă că mașina avea o viteză destul de mare. Cu toate acestea, până la momentul impactului, pe asfalt nu este niciun fel de urmă de frânare.

 

Back To Top