Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

elev bătăuș rețint politie
Categorie: Știri naționale

Incident grav, în cursul zilei de miercuri, în Vrancea. Un elev a lovit doi profesori, chiar în incinta liceului în care învață.

“Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au fost sesizați  direct de către un profesor al unui liceu din municipiul Adjud despre faptul că, în timp ce se afla pe holul unității de învățământ, pe fondul unui conflict spontan, a fost lovit în zona spatelui, iar un alt profesor a fost lovit în zona feței, de către un elev, în vârstă de 17 ani, din clasa a X-a”, a anunțat IJP Vrancea.

Potrivit ziaruldevrancea.ro, adolescentul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Sursa citată scrie că băiatul ar fi elev la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Balș”  din Adjud, iar una dintre victime este chiar directorul adjunct al liceului.

VEZI ȘI: 11 ani de închisoare pentru fostul elev al Colegiului Spiru Haret din Ploiești, care a înjunghiat o profesoară

Back To Top