baraj pompieri inecati
Categorie: Știri naționale
  • Un copil de 4 luni și unul de cinci ani au fost aruncați în lacul de la barajul Berești de tatăl lor.
  • Bărbatul ar fi recurs la acest gest după o ceartă cu soția.
  • Se pare că tatăl o amenințase pe femeie că se va întâmpla ceva rău cu el și cei mici.

O nouă tragedie zguduie România. Un bărbat de 30 de ani și-ar fi ucis cei doi copii, de 4 luni și 5 ani, aruncându-i în baraj, la Berești. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au scos minorii din apă, inconștienți, și le-au acordat primul ajutor, până la sosirea ambulanței. Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, dar cei doi copii au fost declarați decedați, anunță Digi 24.

Până la acest moment, bărbatul nu a fost găsit. Este căutat atât în apă, cât și pe uscat, în zonele din jur, luându-se în calcul și varianta în care acesta nu s-a aruncat în apă, ci doar i-a aruncat pe copii.

Sursele citate de Digi 24 susțin că tragedia s-ar fi produs după o ceartă între părinții copiilor, când bărbatul a și amenințat că se va întâmpla ceva rău cu el și cei mici, pomenind de barajul Berești. Femeia nu a mai dat azi de ei și a sunat la 112, indicându-se acest detalii autorităților. Așa ar fi ajuns polițiștii în zona respectivă.

Cazul are loc la doar câteva zile după ce o mamă s-a aruncat, cu cei doi copii, de pe un bloc cu 10 etaje din Timișoara.

VEZI ȘI: O femeie s-a aruncat cu cei doi copii ai ei, de 3 și 6 ani, de pe un bloc cu 10 etaje

Foto ilustrație

 

Back To Top