Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

geamanduri cruce
Categorie: Știri naționale
  • Geamanduri în formă de cruce și inscripționate cu numărul celor care s-au înecat în mare, anul trecut, au fost aduse pe litoral.
  • Geamandurile sunt o donație din partea Fundației pentru SMURD.
  • Turiștii care le-au văzut deja le consideră nepotrivite, în timp ce unii salvamari reclamă că ar fi și periculoase.

Geamanduri în formă de cruce au ajuns pe litoral. Inscripționate cu mesajul “36 de oameni au murit anul trecut după ce au depășit geamandurile”, acestea au fost donate de Fundația pentru SMURD și s-ar vrea un mod de a atrage atenția turiștilor care se pun în pericol ignorând avertismentele salvamarilor și steagurile arborate de aceștia, când marea este agitate.

Și totuși, nici salvamarii și nici turiștii nu sunt încântați de idee. Dincolo de faptul că de pe plajă se vede o imagine sinistră, există voci care acuză că aceste geamanduri ar fi ele însele periculoase.

“Nu le vom monta pentru că rolul geamandurii este de a marca zona de siguranţă. Sunt bine specificate în lege forma şi culoarea ei. Această  geamandură, care nu ştiu de cine a fost creată, nu îndeplineşte aceste condiţii. În plus, elementele de prindere pe geamandură sunt periculoase, sunt plăcuţe cu colţuri, iar în momentul în care marea este agitată şi o persoană este curioasă să citească acel mesaj, acea plăcuţă o poate răni”, a declarant coordonatorul Serviciului de salvamar pentru Mamaia şi Constanţa, Gabriel Culea, pentru News.ro.

“Pe noi nu ne avantajează, mai bine ne trimiteau o mie de balize să le punem din zece în zece metri”, a declarant și șeful Serviciului Salvamar din Eforie, Gheorghe Vătămănescu, pentru sursa citată.

În același timp, una dintre geamandurile montate, aflată în zona Eforie, într-un punct periculos, nu doar că nu a avut efect, potrivit salvamarilor, dar partea de sus a acesteia s-ar fi rupt în timpul unei furtuni.

VEZI ȘI: Protest la nivel național, împotriva scumpirii carburanților. Zeci de mii de șoferi amenință cu blocarea benzinăriilor

Foto: Constanta INFO

Back To Top