Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ovidiu Ioanițoaia
Categorie: Știri naționale
  • Comentatorul sportiv Ovidiu Ioanițoaia a suferit un accident vascular cerebral.
  • Acesta a început să se simtă rău în timp ce se afla în vacanță cu familia, în Bulgaria.

Ovidiu Ioanițoaia, în vârstă de 77 de ani, se uita la meciul România – Finlanda, din Liga Națiunilor, când a început să se simtă rău, acuzând dureri în partea stângă a corpului. Acesta se afla cu familia, în Bulgaria, în vacanță.

Soția comentatorului a fost cea care l-a dus la Spitalul Județean de Urgență din Constanța, unitate medicală aflată la o distanță relativ mică de locul în care familia își petrecea vacanța.

Ovidiu Ioanițoaia a fost internat duminică dimineață, în jurul orei 3.00, iar medicii ar stabilit că acesta ar fi suferit un accident vascular cerebral minor.

“Mă simt bine, nu mai am probleme. Mâna stângă este ok. Am trecut printr-un moment greu, mi s-a confirmat că a fost AVC. O formă ușoară, a trecut, dar voi mai face niște consultații. A condus soția și am ajuns azi-noapte la 3 la Constanța, de la Balcic”, a declarat Ioanițoaia duminică, pentru fanatik.ro.

VEZI ȘI: ULTIMUL ROL. Maestrul Victor Rebengiuc și-a anunțat retragerea

Foto: antena3.ro

Back To Top