Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

  Din anul şcolar 2012-2013, la catedră vor ajunge numai absolvenţii de mastere didactice şi tutoriat. În perioada frecventării studiilor superioare, studenţii care doresc să ajungă profesori vor primi, lunar, o bursă echivalentă cu salariul unui debutant în sistemul de Învăţământ, în valoare de 700 de lei.

reguli-noi-la-catedra

Începând din acest an, legislaţia prevede şase ani de studiu pentru tinerii aspiranţi la un post în sistemul de Învăţământ. Astfel, un absolvent al unei facultăţi de trei ani va fi obligat să urmeze doi ani de master didactic în urma căruia, dacă va lua examenul final, va putea urma un stagiu practic, de un an, sub îndrumarea unui profesor mentor specializat.

Recent, ministrul Educaţiei, Cătălin Baba, a explicat, pentru ev.ro, că, din momentul în care s-a înscris la un masterat didactic, „studentul va primi o bursă egală cu salariul unui debutant, fiind, în esenţă, angajat al sistemului. Cei doi ani de master didactic cuprind pregătirea teoretică şi practică în didactica materiei pe care urmează să o predea. La finalul cursurilor de master, studentul va susţine un examen de dizertaţie. Dacă nu îl va promova, nu va putea preda”, a mai precizat ministrul de resort. În cazul în care studentul depăşeşte acest prag, el va putea profesa în anul de tutoriat. Valoarea bursei lunare pentru perioada de studii este de 700 de lei, acesta fiind singurul singurul program de masterat în care studenţii beneficiază de salariu.

În cazul tinerilor care au absolvit o facultate de patru ani sau mai mulţi, dar şi a celor care au absolvit deja un master şi doresc să se îndrepte spre o carieră didactică, legislaţia prevede posibilitatea de a se înscrie direct la examenele pentru posturile din Învăţământ. Singura regulă este obligaţia de a preda, în primul an, sub tutela unui profesor coordonator.
Back To Top