Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ambulanta soferita leșinată
Categorie: Știri naționale
  • O femeie de 85 de ani a fost găsită leșinată, în pădure.
  • Aceasta a spus că a coborât din mașină să ia aer, dar s-a îndepărtat de autoturism, s-a rătăcit și apoi i s-a făcut rău din cauza caniculei.
  • Echipajele de urgență au fost alertate după ce mașina femeii a fost găsită la marginea DN2, pe avarii, cu cheile în contact și mai multe bunuri la vedere, în interior.

 Femeia a avut noroc că autoturismul său a fost găsit la marginea drumului, în zona de pădure, iar atunci au fost alertate autoritățile.

Polițiștii din Ialomița au fost anunțați prin apel la 112, iar echipele de căutare au început intervenția în zona  pădurii Sineşti, unde autovehiculul era staţionat pe avarii, neasigurat, avea cheile în contact, telefonul mobil al şoferului şi alte bunuri în interior.

Șoferița de 85 de ani a fost găsită căzută în pădure, leșinată. după aproximativ o oră de căutări aceasta fiind preluată de o ambulanţă şi transportată în siguranţă la spitalul din Urziceni.

Potrivit Agerpres, ea le-a declarat poliţiştilor că a oprit autoturismul pe marginea drumului pentru a lua puţin aer, s-a îndepărtat de acesta şi s-a rătăcit, iar din cauza temperaturilor ridicate şi-a pierdut cunoştinţa.

VEZI ȘI: Accident în Ploiești! O șoferiță beată a avariat trei mașini și gardul unei case

Foto ilustrație (obiectiv.net)

 

Back To Top