Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

statii masini electrice
Categorie: Știri naționale

 

• Stațiile de încărcare pentru mașini electrice care au fost montate în orașul Galați nu au putut fi activate deoarece constructorul a aruncat cutiile în care au venit echpamentele și care conțineau codurile de activare.
• Când va fi remediată situația, în cele din urmă.

Stațiile de încărcare au fost montate de echipe ale Electrica. „Evident, după ce au fost montate aparatele, cutiile în care au venit aceste dispozitive au fost aruncate. În aceste cutii erau însă şi codurile de activare, pentru fiecare în parte. Aceste coduri de activare au dispărut odată cu cutiile. Pentru că n-a ştiut nimeni, fiind primele, că, odată montat şi băgat cablul în el, ai nevoie de cod de activare”, a povestit primarul Galațiului, Ionuţ Pucheanu, citat de digi24.ro.
Până la urmă, a fost găsită o soluție: constructorul a apelat la producător care a identificat și a trimis codurile de activare, urmând ca stațiile să fie puse în funcțiune „săptămâna viitoare”, potrivit primarului.

CITEȘTE ȘI: Trei răniți după ce o autoutilitară s-a izbit de copaci, pe DN1A – Centura de Est a Ploieștiului. Doi adolescenți, încarcerați

Back To Top