Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

pui de câine abandonati buzau
Categorie: Știri naționale
  • Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din Buzău au aplicat o amendă usturătoare unui bărbat care a abandonat șapte pui de câine pe o stradă din municipiu.
  • Individul a fost înregistrat de camerele de supraveghere, iar imaginile au apărut în mediul on-line, moment în care cazul a ajuns și în atenția oamenilor legii.

Înregistrarea video în care se observa un bărbat în timp ce abandona mai mulţi pui de câine a apărut în mediul on-line și le-a atras atenția oamenilor legii care s-au sesizat și au demarat verificări.

„Poliţiştii au stabilit că protagonistul este un bărbat din Luciu, în vârstă de 53 de ani, care ar fi abandonat puii de câine pe o stradă din municipiul Buzău, în zona unei autogări, în două zile succesive.

Acţiunile bărbatului au fost surprinse de un sistem de monitorizare video.

Trei dintre micii patrupezi au fost plasaţi în adăpost de către reprezentanţii Biroului pentru Protecţia Animalelor, conform procedurilor legale în vigoare. Alţi patru au fost adoptaţi de un buzoian, iar poliţiştii au primit garanţia că acestora le sunt asigurate cele necesare conform cadrului legislativ incident în domeniu, angajându-se să le ofere adăpost şi hrană”, a informat IJP Buzău.

Cât despre cel care a decis să abandoneze cei șapte pui de câine, acesta a fost identificat de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor şi i-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 12.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 205/2004 privind protecţia animalelor, respectiv OUG 155/2001 privind sterilizarea şi microciparea câinilor. Totodată, i-au fost reprelucrate obligaţiile legale ce îi revin ca şi deţinător de animale.

Potrivit legii, abandonul constă în lăsarea unui animal aflat în proprietatea şi îngrijirea omului, pe domeniul public, fără hrană, adăpost şi tratament medical. Fapta constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă între 3.000 şi 12.000 de lei.

VEZI ȘI: Pedepse mai aspre pentru cei care săvârșesc acte de cruzime sau violență asupra animalelor. Ce prevede noua lege

Foto: IJP Buzău

Back To Top