Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

patru turiști s-au înecat
Categorie: Știri naționale
  • Trei turiști și-au pierdut viața, în ultimele 24 de ore, înecați, pe litoral.
  • Cea de-a patra victimă este un salvamar care a încercat să salveze un tânăr ce ignorase steagul roșu arborat la mal.

Un tânăr de 25 de ani, din Suceava, a murit înecat marți dimineață, în jurul orei 6.20, la Costinești. Echipajele de urgență au încercat să-l resusciteze, dar după aproximativ 50 de minute de eforturi în zadar a fost pronunțat decesul.

Este doar a patra dintr-o serie de tragedii care a început acum 24 de ore, cu un caz petrecut la Saturn. Un tânăr de 23 de ani, care venise la mare cu un prieten, a murit înecat.

Tragedia s-a repetat, de această dată cu două victime, în jurul prânzului, la Eforie Nord. „În jurul prânzului, o persoană se afla în situație de înec, un caz tipic de persoană care nu respectă steagul arborat și care se aventurează în valuri. Un salvamar a intrat în mare după bărbat, iar când a ajuns în preajma lui a încercat să-i dea tubul, să-l asigure. În acel moment, panicat, turistul s-a agățat de salvator și l-a trans la fund... Au fost momente critice, a mai intervenit un salvamar, dar când a ajuns era prea târziu”, a declarat Gelu Vătămănescu, șeful salvamarilor din Eforie Nord, pentru Digi 24. Cei care și-au pierdut viața sunt un turist de 28 de ani, din județul ialomița, și un salvamar de 48 de ani, din Dâmbovița, care lucra pe litoral în fiecare vară, de ani de zile. De această dată, însă, experiența nu i-a mai fost de niciun folos.

VEZI ȘI: Un tânăr de 22 de ani s-a înecat la un ștrand din Boldești-Scăeni

Steagul roșu este arborat atât pe plajele din zona Constanța, cât și pe cele din sudul litoralului. Cu toate acestea, numeroși turiști ignoră avertismentul și pun în pericol viețile lor, dar și pe ale salvatorilor.

Foto: replicaonline.ro

Back To Top