Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
  • Anul școlar începe cu scandal într-un oraș din România, unde primarul le-ar fi cerut directorilor unităților de învățământ să ia măsuri pentru a mai reduce din cheltuielile cu utilitățile.
  • Printre recomandările cuprinse în adresa transmisă în școli și grădinițe se află reducerea duratei cursurilor și trecerea la ore online.

Adresa către directori, referitoare la metodele de a face economie, pentru reducerea facturilor la utilități a fost prezentată de parlamentarul Eduard Popică. Documentul este datat 20 august și este semnat de primarul din Bârlad.

cursuri online facturi 1

“Primarul Bârladului, conducătorul unui municipiu cu tradiții solide în domeniul culturii și al educației (odinioară! ), da o lovitură de graţie Școlii bârlădene propunând conducerii unităţilor de învățământ «să stingă lumina» și să treacă procesul de învățământ în «online», întrucât s-au cam terminat bănuții și nu va avea cu ce să deconteze facturile la utilități (în condiţiile în care atât Premierul cât și Ministrul Energiei sunt colegii domniei sale de partid - PNL).

În ședința din 31.08.2022, consilierul local, prof. Gabriela Plăcintă (PSD) a adus în discuție adresa trimisă și asumata de către primarul BOROȘ în şcoli și a cerut răspunsuri și explicații la toate solicitările aberante adresate directorilor. Un text total inadecvat, plin de greșeli gramaticale, legislative și inepte cerințe de ordin administrativ. Pentru că nu a putut prezenta argumente solide, primarul a recurs la jigniri, apostrofări și intimidări la adresa consilierului local ( fost inspector şcolar general ).

Cu toții, am realizat dimensiunea pierderilor suferite de către școala și educație în urma experimentului «Școala online» din pandemie. Primii care ar trebui să pună umărul la reinstaurarea normalității, la recuperarea pierderilor suferite de către școala sunt autoritățile locale.

Domeniul educației ar trebui să fie prioritatea Dvs, domnule primar!

În numele părinților copiilor din municipiul Bârlad, vă solicit imperativ «NU ÎNGROPAŢI ȘCOALA BÂRLĂDEANĂ», care timp de secole a dat țării o întreaga pleiada de personalități în toate domeniile de activitate”, i-a transmis parlamentarul primarului din municipiul Bârlad.

VEZI ȘI: Industria este grav afectată de creșterea prețurilor la utilități

Back To Top