Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

polițistul accident raisa
Categorie: Știri naționale
  • Poliţistul de 31 de ani care a lovit mortal o fetiță pe trecerea de pietoni a depus în instanţă o acţiune prin care contestă autenticitatea şi legalitatea probei video depuse la dosar.
  • Avocatul familiei victimei a declarat vineri că acesta nu s-ar fi prezentat la ultima audiere, înaintea trimiterii în judecată a dosarului.

Raisa, fetița de numai 11 ani, a murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de o mașină de patrulare condusă de polițist. Accidentul a fost surprins de camere videi, dar polițistul a contestat „inclusiv autenticitatea si legalitatea probelor video care surprindeau momentul impactului mortal”, după cum a anunțat avocatul familiei victimei, Adrian Cuculis.

„Sfidare totală, până în ultimul moment, din partea polițistului Popescu. Deși citat astăzi pentru ultima audiere înaintea trimiterii dosarului în judecată în cauza privind moartea fetiței Raisa, acesta nu s-a prezentat la audiere și nici nu a depus vreun motiv în care să fi adus vreo justificare pentru gestul său”, a transmis avocatul, potrivit RomaniaTV.

În același accident a fost rănită și o a doua victimă, tot o fetiță, prietenă a copilei care a murit.

VEZI ȘI: Polițistul care a accidentat mortal fetița, scrisoare către familia îndurerată: Aș da orice să pot să îndrept ce am făcut! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră!

Foto: captură video

Back To Top