Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

creșterea pensiilor
Categorie: Știri naționale
  • La realizarea bugetului pe anul viitor, PSD va propune o majorare a pensiilor cu cel puțin 10%.
  • Liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, susține chiar că decizia privind o creștere este deja luată și că trebuie discutat un pachet   mai amplu de măsuri.

"Aşa cum au anunţat recent preşedintele PSD Marcel Ciolacu şi premierul Nicolae Ciucă, în momentul construcției bugetului pentru anul 2023 se va lua decizia finală asupra procentului, dar e clar că o majorare a pensiilor va fi.

Propunerea PSD pusă pe masa coaliţiei va fi cea de cel puţin 10%.

Aceste analize le-am făcut cu Ministerul de Finanțe şi au arătat că avem spaţiu bugetar şi le-am făcut, în aşa fel încât să apărăm puterea de cumpărare a părinților şi bunicilor noștri. Discutăm în general de măsuri care să vină în sprijinul mediului de afaceri şi a cetățenilor.

Important este că am ajuns cu toții la concluzia că pensiile trebuie majorate", a spus ministrul Muncii, Marius Budăi, pentru Antena 3.

Tot luni seară, președintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat, la România TV, despre creșterea pensiilor, că “este inuman" să vorbim despre o mărire cu mai puțin de 10%.

“Când mărești, mărești și la cel cu 1.500 de lei, și la cel cu 20.000 de lei. Trebuie să creezi o echitate socială. Intervii pe categorii, în acel moment. Așa cum am făcut în primul pachet social, când am intrat la guvernare. Am spus că trebuie mărită pensia minimă, trebuie văzut câți se încadrează dintre români, unde e situația vulnerabilă… Sunt mai multe măsuri. O discuție limitat la cât se măresc pensiile nu e corectă. Trebuie să venim cu un pachet întreg. Vreau să-l discutăm în coaliție de la 1 ianuarie”, a mai transmis acesta. “Pensiile se vor mări. E o decizie luată deja (…) Creșterea economică trebuie să se vadă și în buzunarele românilor”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Anunțul social-democraților a venit în ziua în care Institutul Național de Statistică a anunțat că rata inflației a atins, în luna august, un nou record.

VEZI ȘI: Rata inflației a ajuns la 15,3%! Unele alimente s-au scumpit, într-un an, cu 50%, iar prețul gazelor e mai mare cu 70%

 

Back To Top