Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
traian_basescuPreşedintele Traian Băsescu a declarat că îngrijorarea exprimată pe tema scutului antirachetă de Nikolai Patruşev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, poate fi "un joc propagandistic de justificare a unor investiţii militare", titrează realitatea.net

"Este doar un joc propagandistic, care probabil să justifice nişte investiţii militare în Federaţia Rusă, nu? Că trebuie dat industriei să mănânce bani publici şi atunci sunt destui politicieni care se arată îngrijoraţi. Şi nu-i singura ţară care face tipul acesta de joc ca să justifice în ochii propriei populaţii că dirijează bani mulţi către înarmare. Dar vă garantez, ca şef al unui stat membru NATO care a şi semnat aşezarea de facilităţi antirachetă pe teritoriul ţării, că niciodată în strategia de construcţie a acestui sistem nu a fost avut în vedere un atac al Federaţiei Ruse", a spus Băsescu, citat de realitatea.net.
Back To Top