Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
victor-ponta_1Noul Guvern vrea să scadă preţul la pâine începând din toamnă. Surse din cadrul USL au declarat pentru gandul.info că se analizează posibilitatea reducerii TVA la 9% pentru produsele de panificaţie începând din luna septembrie.

Potrivit gandul.info, propunerea a fost avansată de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. Oficialii FMI, CE şi ai Băncii Mondiale s-au arătat sceptici în privinţa reducerii TVA la alimentele de bază, susţinând că o astfel de măsură ar reduce încasările la buget. În cadrul discuţiilor informale purtate în cadrul Guvernului USL, Constantin le-a arătat un grafic prin care reducerea TVA la produsele de bază nu ar periclita încasările la buget. Din contră, el susţine că va creşte încasările.

Surse din USL au precizat pentru gândul că ministrul de Finanţe, Florin Georgescu, a respins majoritatea propunerilor venite din partea miniştrilor, explicându-le acestora că nu se pot aplica taxe mai mici în această perioadă.
Back To Top