Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cazier
Categorie: Știri naționale

 

• Potrivit legii 290/2004 privind cazierul judiciar, „cererea - tip pentru obținerea copiilor și extraselor de pe cazierul judiciar poate fi depusă și electronic (…) și este scutită de taxe”.
• O propunere recentă a unui deputat vizează o modificare legislativă astfel încât și eliberarea, nu doar cererea de eliberare a certificatului de cazier judiciar, să se poată face în sistem electronic.
• Potrivit MAI, proiectul „HUB de servicii (Centrul de Furnizare Servicii Electronice)”, al cărui obiectiv este livrarea de servicii electronice, printre care și eliberarea documentelor de cazier online, se află în perioada de implementare.

Potrivit MAI, versiunea finală a acestui HUB de servicii, care va conține și partea de cazier, „va fi funcțională începând cu luna iulie 2023, dacă nu vor exista întârzieri în implementarea proiectului.”

În 2020, a fost lansată o licitație care viza acest proiect și care, conform datelor din SEAP, a fost ulterior anulată și apoi reluată, relatează hotnews.ro.

„Procedura de achiziție s-a reluat (anunț SEAP CN1026011/09.11.2020), contractul fiind atribuit, la data de 02.08.2021. Prețul total al contractului este de 74.859.634, 57 lei (incluzând TVA)”, precizează MAI pentru sursa citată.

CITEȘTE ȘI: Casarea maşinilor uzate este amânată pentru octombrie

Perioada de implementare a proiectului este de 48 de luni, începând cu 11.07.2019, versiunea finală a portalului HUB (care va conține și partea de cazier) urmând să fie funcțională începând cu iulie 2023.”, se arată în răspunsurile MAI către hotnews.ro.
Deocamdată nu se cunoaște procedura pentru cazierul judiciar online, dar toate amănuntele vor fi stabilite în viitor prin ordin al ministrului afacerilor interne.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, „în ultimii 5 ani, la nivel național, au fost eliberate între 2.000.000 și 2.500.000 de certificate de cazier judiciar, anual.”
Mai multe pe hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: Programul redus valabil de astăzi, în toate magazinele Lidl din România

Back To Top