Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tinerii
Categorie: Știri naționale

 

• Lipsa motivației (64%), oboseala (50%) și stările emoționale fluctuante (46%) sunt principalele provocări cu care se confruntă tinerii, după cum arată studiul național Insights PulseZ, aflat la a treia ediție în 2022.
• Un tânăr din cinci își dorește să devină celebru mai ales prin mediul digital.
• Tinerii alocă circa trei ore pe zi învățării, mai arată datele studiului.

Generația Z este considerate cea a tinerilor născuți între 1995 și 2010. Prin studiul Insights PulseZ, au fost analizate răspunsurile a peste 1.200 de tineri din România cu scopul de a surprinde stările și comportamentele în mediul online sau de consum ale tinerilor, precum și nevoile, motivațiile personale și preferințele lor.

„Problemele din societatea noastră se oglindesc imediat în viața tinerilor. În topul dificultăților invocate de tineri se mențin pe primele poziții lipsa resurselor financiare și consilierii în carieră, cărora se adaugă bullying-ul și lipsa oportunităților de dezvoltare”, a declarat Alin-Claudiu Apostu, Project Manager pentru Insights și Vreau sa fiu Antreprenor, relatează hotnews.ro.

În comparație cu băieții, fetele sunt sensibil mai mult afectate de provocări precum lipsa motivației (68% vs 58% băieții), oboseala (55% vs 45%), stările emoționale fluctuante (53% vs 37%) și anxietatea (50% vs 35%).
68% dintre tineri își doresc să aibă mai multă încredere în sine, iar 60% dintre ei își doresc să își poată gestiona mai bine timpul. Acestea sunt principalele două dorințe ale tinerilor.

CITEȘTE ȘI: NOAPTEA CERCETĂTORILOR EUROPENI 2022. Muzeul de Științe ale Naturii se transformă într-un uriaș laborator

Pe lângă acestea un nou trend emergent în rândul tinerilor de 16-18 ani este de a deveni cunoscuți precum o celebritate mai ales prin mediul digital, orientați de influenceri. Aproape unul din cinci tineri își dorește această popularitate în mediul online, comparativ cu 5% sau 3% din rândul grupei de vârstă 18-24 ani.

Pentru a-și susține dorințele și scopurile în viață, tendințele în modul de învățare diferă în funcție de vârsta respondenților. 37% din tinerii din grupa de vârstă 16-18 ani preferă să învețe mai mult într-un sistem formal (la școală, ore de curs private și biblioteci publice), în timp ce jumătate dintre tinerii de 22-24 de ani aleg în egală măsura atât sistemul formal, cât și cel non-formal (în format online, pe platforme precum Google, Wiki, Youtube, Tik Tok, podcasturi și alte tipuri de surse).

În medie, tinerii alocă circa 3 ore pe zi studiului, liderii grupelor de vârstă fiind cei de 19-21 de ani cu 2,93 ore pe zi. Tinerii din mediul urban alocă în medie mai mult timp studiului, comparativ cu cei din mediul rural. Tinerii de la profilul uman alocă mai mult timp studiului comparativ cu cei de la profilul real, însă nu depășesc 3 ore de studiu pe zi.

99% dintre tinerii generației Z folosesc YouTube, cu o medie zilnică de 2.3 ore, urmată de Instagram (2.3 ore), Facebook/ Messenger și TikTok (1.6 ore). Se pare că tinerii generației Z folosesc spațiul virtual și pentru a învăța, a urmări diverse cursuri, a se informa, dar mai ales pentru a-și dezvolta personalitatea. Utilizarea WhatsApp crește o dată cu vârsta, asemenea emailului.
Mai multe pe hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: Fals informatic privind transporturi de material lemnos. Două percheziții în derulare, în localități din Prahova – VIDEO LINK

Back To Top