Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

urs
Categorie: Știri naționale

 

• Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a anunţat, joi, în campania de informare şi conştientizare a publicului larg cu privire la conservarea populaţiei de urs brun din România, că a pus în dezbatere publică un proiect de ordin prin care se propune eliminarea „imediată” a exemplarelor de urs brun care atacă omul.
• El şi-a exprimat convingerea că se vor găsi soluţii pentru reducerea atacurilor şi „conflictelor” dintre oameni şi urşi.

Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor a lansat, la Sinaia, campania media de informare şi conştientizare a publicului larg cu privire la conservarea populaţiei de urs brun din România. Tánczos Barna a declarat cu această ocazie că a publicat „pe site-ul Ministerului un nou proiect de ordin de ministru prin care propunem eliminarea imediată a exemplarelor de urs brun care atacă om, pentru că este de nepermis ca, în cazul în care viaţa umană este pusă în pericol, în momentul în care s-a produs deja un incident de genul acesta, să se mai aştepte săptămâni întregi până la aprobarea derogării”, titrează hotnews.ro.

CITEȘTE ȘI: CET Brazi, transferat la Primăria Ploiești

Proiectul de ordin publicat pe site-ul ministerului prevede ca recoltarea exemplarelor din specia urs brun care au atacat populația umană se poate realiza de către gestionarii fondurilor cinegetice în termen de 24 de ore de la producerea incidentului, iar aceștia sunt obligați să raporteze autorității publice teritoriale acțiunea derulată cu documente justificative în 48 de ore de la data recoltării.

Ministrul Mediului susține că 12 state europene au cerut „răspicat" modificarea legislaţiei europene în ceea ce priveşte gestionarea populaţiei de urs brun şi lup. „Aceste carnivore mari generează conflicte din ce în ce mai multe în relaţia cu populaţia din aceste ţări, în relaţia cu fermierii, în ceea ce priveşte relaţia om-urs, în relaţia om-lup sau acele pagube care împing înainte aceste propuneri, aceste măsuri care trebuie să fie luate la nivel European”, argumentează ministrul Mediului.

El şi-a exprimat convingerea că se vor găsi soluţii pentru reducerea atacurilor şi „conflictelor” dintre oameni şi urşi.
Mai multe pe: hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: Prefectura Prahova susține că Dâmbovița nu are drept de proprietate asupra monumentelor naturale Sfinxul și Babele

 

Back To Top