Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

adresa domiciliu
Categorie: Știri naționale

 

• O nouă propunere legislativă aflată pe masa Parlamentului va impune noi obligații pentru cetățeni.
• Persoanele fizice care nu mai locuiesc la adresa de reşedinţă stabilită vor fi obligate să notifice acest lucru la oricare serviciu public comunitar de evidenţă a persoanelor.
• În caz contrar, amenzile se încadrează între 75 și 150 de lei.

O nouă propunere legislativă aflată pe masa Parlamentului prevede obligația persoanelor fizice care nu mai locuiesc la adresa de reşedinţă ca, în termen de 15 zile de la plecare, să notifice acest lucru la oricare serviciu public comunitar de evidenţă a persoanelor.

Totodată, propunerea prevede ca persoanele care nu îndeplinesc aceste obligații să fie sancţionate cu amendă de la 75 lei la 150 lei, titrează capital.ro.

Proiectul modifică şi completează Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români.

CITEȘTE ȘI: Termo Ploiești: Vom avea apă caldă treptat, începând din această noapte

Propunerea legislativă mai prevede ca persoanele care locuiesc la alte adrese decât cea din actul de identitate vor fi obligate, în termen de 15 zile de la mutare, să solicite la serviciul public comunitar de evidenţă a persoanelor schimbarea domiciliului sau înscrierea menţiunii privind stabilirea reşedinţei şi să ceară înscrierea în cartea de imobil.

De asemenea, noul act normativ propus stipulează ca persoanele care găzduiesc alte persoane mai mult de 15 zile, să anunţe Poliţia sau Serviciul public comunitar de evidenţă a persoanelor, cu excepţia cazurilor în care persoanele locuiesc în interesul serviciului sau în scop turistic.

În actuala legislație, această obligaţie este stabilită în cazul în care persoanele găzduiesc alte persoane, în mod neîntrerupt, pe o perioadă mai mare de 30 de zile.

Proiectul propune şi introducerea unor texte noi care prevăd ca persoanele care găzduiesc alte persoane trebuie să declare faptul că spaţiul locativ îndeplineşte exigenţele minimale pentru locuinţe stabilite în Legea locuinţei nr. 114/1996 în privinţa numărul de persoane.

Mai multe pe capital.ro

CITEȘTE ȘI: Un bărbat din Vărbilău a fost reținut după ce a fugit din arest la domiciliu ca să meargă la furat

 

Back To Top