Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

șofer beat retinut
Categorie: Știri naționale
  • Bărbatul de 23 de ani care condusese beat, oprit în trafic joi seară, la Sibiu, după care a furat mașina Poliției și a organizat propriile controale în trafic, a fost arestat preventiv.
  • Ministrul de Interne a anunțat că a fost dispusă o anchetă cu privire la cele petrecute în cursul săptămânii.

Joi seară, tânărul a fost oprit în trafic, deoarece conducea o mașină neînmatriculată, și a fost preluat de polițiști pentru că s-a dovedit și că a condus beat. Aceasta a reușit însă să plece din secție, a luat o autospecială de Poliție și a început să oprească și e șoferi în trafic, după care, plictisit de atâtea verificări, s-a oprit la păcănele.

Citiți și: Un tânăr beat a furat o autospecială de Poliție, apoi a oprit șoferi și a luat șpagă pe care a jucat-o la păcănele

Bărbatul care s-a dat drept agent de circulație a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, însă nu e singurul care a dat de bucluc după cele întâmplate.

Ministrul de Interne Lucian Bode, deși a declarat că situaţia de la Poliţia din Sibiu este una „hilară”, a anunțat și că şeful Poliţiei Române a dispus o anchetă cu privire la cele întâmplate.

Foto ilustrație

Back To Top