Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

motociclist a murit
Categorie: Știri naționale
  • Un motociclist de 33 de ani și-a pierdut viața, azi-noapte, într-un accident cumplit produs în nordul Capitalei.
  • Acesta venea dinspre Șos. București – Ploiești când a pierdut controlul asupra vehiculului și s-a izbit violent de o mașină parcată.

Potrivit informațiilor transmise de Brigada Rutieră, motociclistul a murit într-un accident produs pe str. Ion Ionescu de la Brad, după miezul nopții.

”La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 00:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd. Ion Ionescu de la Brad. Din primele date, conducătorul unei motociclete, în vârstă de 33 de ani, care se deplasa pe Bd. Ion Ionescu de la Brad dinspre Şos. Bucureşti-Ploieşti, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autovehicul staţionat”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Citiți și: Un tânăr în vârstă de 25 de ani a murit într-un accident pe DN1D la intersecție cu DJ 101E, la Bărăitaru - FOTO

Motociclistul a fost declarat decedat la fața locului.

Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie.

Foto: News.ro

Back To Top