Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

control permise de conducere expirate
Categorie: Știri naționale
  • Aproape jumătate de milion de permise de conducere expiră în perioada decembrie 2022 – ianuarie 2023, au constatat reprezentanții DRPCIV.
  • Aceștia le solicită șoferilor să înceapă din timp demersurile pentru preschimbarea documentelor, cu atât mai mult cu cât este obligatorie și fișa medicală.

Permisele de conducere la care face referire anunțul DRPCIV au fost emise în perioada decembrie 2012  - februarie 2023. Sunt peste 450.000 de astfel de documente, menționează aceștia. “Având în vedere numărul mare de documente care vor necesita preschimbare, facem apel la posesorii de permise de conducere aflați în această situație să solicite preschimbarea permiselor de conducere înainte de expirarea valabilității administrative,   parcurgând următorii pași:

- efectuarea programărilor online pe site-ul www.drpciv.ro,

- achitarea contravalorii permisului de conducere în valoare de 89 lei (prin intermediul  CEC, BCR, rețeaua de stații SelfPay, online – ghișeul.ro sau drpciv.ro secțiunea servicii online - plăți, mandat poștal, etc.)

- pregătirea documentelor necesare pentru preschimbarea permisului de conducere (act de identitate valabil – original, fișa medicală, permisul  a cărui preschimbare este solicitată, în original, dovada efectuării plății taxei).

- prezentarea la sediu conform programării”, menționează reprezentanții DRPCIV.

Din 2013, depunerea fișei medicale este obligatorie la obținerea unui permis  cu o nouă valabilitate administrativă. Cererea pentru preschimbarea documentului poate fi depusă, însă, la oricare serviciu public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, indiferent de domiciliul titularului.

“Permisul de conducere se livrează, prin serviciul de curierat la Poștei Române, la adresa din România indicată de titular sau se ridică de către acesta de la serviciul public comunitar indicat în cererea de preschimbare (termenul de livrare este cuprins între 5-15 zile). Până la eliberarea noului permis, titularului i se eliberează un document cu valabilitatea de 15 zile.

După termenul de 15 zile, în cazul în care titularul nu poate fi identificat/găsit la adresa indicată în cerere, permisul de conducere se va ridica, personal, de la serviciul public comunitar în a cărui competență se află acea adresă”, se arată în comunicatul DRPCIV.

Stadiul emiterii documentelor poate fi urmărit, în timp real, pe site-ul www.drpciv.ro, secțiunea servicii online – emitere permis/emitere certificat.

Citiți și: Proiect de lege. Șoferii care nu-și plătesc amenzile rămân fără permis de conducere

Back To Top