Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
daniel-constantin-dan-voiculescuUn teren din Corbeanca este locul în care se întâlnesc interesele familiei Voiculescu cu cele ale noului ministru al agriculturii, Daniel Constantin, care acum trebuie să recupereze 60 de milioane de euro de firmele şefului său informal .Actualul ministru şi-a cumpărat un teren la preţ preferenţial de la soţia lui Dan Voiculescu şi îi datorează fondatorului PC aproape 300.000 de euro, titrează Evenimentul Zilei.

Noul ministru al agriculturii, Daniel Constantin, trebuie să recupereze 60 de milioane de euro din afacerea Grivco- Institutul de Cercetări Alimentare, în care fondatorul PC, Dan Voiculescu este acuzat de mai multe infracţiuni. Un alt inculpat în dosarul Grivco-ICA este un fost vicepreşedinte al AVAS, Jean Cătălin Sandu, fost membru în Adunarea Generală a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). EVZ a descoperit că pe o stradă din Corbeanca se întâlnesc interesele actualului ministru al agriculturii cu cele ale inculpaţilor din dosarul fostului institutul de stat.

Foto: Romania Libera
Integral, pe EVZ.RO 
Back To Top