Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
huiduRealizatorul tv a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urmă accidentului soldat cu trei morți, produs în octombrie 2011 zona localității Timisul de Sus.
El se afla în mașină împreună cu soția sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 și 4 ani și cu bona acestora. În timp ce se deplasa pe DN 1, în dreptul kilometrului 149 din direcția Predeal spre Brașov, aflat la volanul unui autoturism de teren, Șerban Huidu, în urma neadaptării vitezei la condițiile de drum (carosabil ud), a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus.
În urma impactului a rezultat decesul ocupanților autoturismului Logan. Potrivit concluziilor expertizei tehnice, la momentul accidentului, mașina condusă de realizatorul TV rula cu 87 km/h, în condițiile în care limita de viteză era de 50 km/h, și a intrat total pe contrasens.
sursa foto: gandul.info
Back To Top