Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

percheziții DNA
Categorie: Știri naționale

 

• Polițiștii și procurorii DNA fac miercuri, 162 de percheziţii în București și în șapte județe, într-un dosar de evaziune fiscală şi corupţie la Direcția Regională Vamală Iași.
• Prejudiciul este estimat la 58 de milioane de lei, echivalentul a 11,6 milioane de euro.
• Autoritatea Vamală Română se va constitui parte civilă în procesul care va urma.

 

Conform DNA, dosarul este instrumentat de Serviciul teritorial Iași și vizează fapte de corupție și infracțiuni la regimul vamal (cu un prejudiciu estimat la acest moment la aproximativ 58 de milioane de lei) și evaziune fiscală, comise începând din luna ianuarie.
Poliția Română și DNA au anunțat că în acest dosar miercuri au loc 162 de percheziții, inclusiv la o instituție publică, la domiciliile unor persoane fizice și la sediile unor firme din București și din județele Iași, Suceava, Botoșani, Ilfov, Ialomița, Arad și Sibiu, titrează hotnews.ro. Surse judiciare au declarat sursei citate că au fost făcute percheziții la Biroul vamal de frontieră Iași, urmând să fie duse la audieri șase persoane, între care șeful instituției și vameși.

Sunt vizate importuri de haine provenite din Turcia, pentru care la vamă a fost declarată o valoare mai mică, astfel încât și taxele plătite să fie mai mici.
Procurorii suspectează nouă funcționari vamali din cadrul Direcției Regionale Vamale lași că protejau activitățile ilegale a 14 firme care importau din Turcia haine și parfumuri contrafăcute. Aceste produse nu au fost verificate la intrarea în țară, fiind introduse cu acte false. Sunt indicii că 14 societăți comerciale au beneficiat de protecție, mărfurile ajungeau într-un hub din Suceava, iar de acolo erau distribuite în București și alte județe, relatează digi24.ro.

CITEȘTE ȘI: 123 de percheziții în București și 19 județe, la interlopi care controlau săli de jocuri - VIDEO LINK

Potrivit Autorității Vamale Române, specialiști din cadrul AVR „participă alături de ofițeri de poliție din cadrul Direcției de Investigare a Criminalității Economice – I.G.P.R. și specialiști din cadrul A.N.A.F. – Direcția Generală Antifraudă Fiscală, sub coordonarea D.N.A. - Serviciul Teritorial Iași, la o operațiune în cadrul căreia sunt puse în aplicare 162 de mandate de percheziție domiciliară (…) De la demararea cercetărilor, autoritatea vamală a acordat sprijin de specialitate organelor de anchetă în vederea documentării activităților ilegale.
În acest sens, au fost dispuse verificări, ulterior punerii în liberă circulaței a mărfurilor, prin echipele mobile, confirmând, în unele cazuri, suspiciunea nedeclarării unor bunuri la autoritatea vamală ori importul de bunuri contrafăcute.
În vederea prevenirii prezentării la autoritatea vamală de facturi susceptibile de a fi falsificate, a fost actualizată baza de date a autorității vamale și s-au transmis precizări pentru punerea în aplicare a mecanismelor specifice de supraveghere vamală și control în vederea combaterii subevaluării mărfurilor și protejării drepturilor de proprietate intelectuală.
Autoritatea Vamală Română urmează să se constituie parte civilă în cursul procesului penal pentru recuperarea prejudiciului și, în funcție de măsurile dispuse de organele de urmărire penală, să dispună măsuri de suspendare din funcția publică a personalului vamal implicat în activitățile de sprijinire a grupării infracționale”.

Surse: hotnews.ro, digi24.ro

CITEȘTE ȘI: Patru adolescenți vizați de perchezițiile de miercuri din Bereasca au fost reținuți

Back To Top