Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

atac câini victime
Categorie: Știri naționale
  • O femeie și-a pierdut viața, sâmbătă dimineață, după ce a fost atacată de o haită de câini.
  • Victima trecuse printr-un episod similar și în primăvara anului trecut.
  • Este al doilea atac de acest fel, în ultimele două zile, soldat cu moartea unei persoane.

Femeia ieșise la alergat, în zona Lacul Morii din Capitală, când a fost atacată de o haită de câini. Poliția și echipajele de urgență au fost alertate prin 112, cu privire la incident, dar când au ajuns la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

“Astăzi, 21 ianuarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o persoană care alerga în zona unui lac, din Sectorul 6, ar fi fost mușcată de câini.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a informat Poliția.

În aceeași zonă, aceeași persoană ar fi fost victima unui atac al câinilor, în primăvara anului trecut. Atunci, femeia a fost salvată de niște trecători, având însă nevoie de intervenție chirurgicală pentru rănile pe care le suferise la cap.

Atac ucigaș și în Brașov

Tragedia de sâmbătă dimineață, din București, s-a produs la numai o zi după ce, într-o comună din Brașov, un bărbat de 71 de ani și-a pierdut viața de asemenea după ce a fost atacat de mai mulți câini.

“La data de 20.01.2023, în jurul orei 11.30, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apel de urgență cu privire la faptul că, pe raza localității Roadeș, un bărbat în vârstă de 71 ani ar fi fost mușcat de mai multe exemplare canine, fiind în stare inconștiență. Ulterior, a fost declarat decesul persoanei în cauză. Polițiștii deplasați la fata locului au constatat că cele sesizate se confirmă, la momentul actual fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii stării de fapt și dispunerii măsurilor legale”, a anunțat IJP Brașov în cursul zilei de vineri.

Citiți și: Alertă în urma unui presupus “atac”. Un copil a tras, cu un pistol cu bile, spre mașinile din trafic

Foto ilustrație

Back To Top