Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ora de vară
Categorie: Știri naționale

 

• Și în acest an, România va trece de la ora de iarnă la cea de vară.
• Trecerea va fi realizată în ultimul weekend din martie, mai precis, în noaptea de 25 spre 26 martie.

Deși înainte de pandemie Uniunea Europeană părea decisă să renunțe la ideea de a da ceasul înainte și înapoi, iar acum și Statele Unite merg în aceeași direcție, țările lumii nu au încetat să schimbe ora de două ori pe an.

În urmă cu câțiva ani, țărilor din UE li s-a cerut să aleagă între ora de iarnă și cea de vară, astfel încât oamenii să nu mai fie afectați de această schimbare. Autoritățile române au stabilit atunci ca țara noastră să rămână la ora de iarnă pe parcursul întregului an, știut fiind faptul că, totuși, ea este considerată standard.

Pe fondul pandemiei de COVID-19, procesul de a alege între cele două ore a fost amânat pe termen nedeterminat.

Totodată, ținând cont de criza energetică cea a lovit mai toate țările din UE în ultima perioadă, există posibilitatea ca autoritățile din tot mai multe țări să încline spre menținerea pe o perioadă cât mai lungă a orei de vară, astfel încât să se obțină economii vizibile la consumul de energie electrică.

În 2023, în România, trecerea la ora de vară se va face în noaptea dintre sâmbătă, 25 martie și duminică, 26 martie. Ora 03:00 a acestei nopți va deveni ora 04:00, adică vom dormi mai puțin și vom percepe cea mai scurtă noapte din an. Ora respectivă va fi recuperată atunci când se va trece la cea de iarnă, adică în noaptea dintre 28 și 29 octombrie.

Același lucru se va întâmpla în celelalte state ale Uniunii Europene și în Marea Britanie, la aceeași dată. În Statele Unite și Canada, trecerea la ora de vară se va face pe 12 martie 2023, titrează updatednewslink.com.

În Israel se va trece la ora de vară pe 24 martie, iar în Egipt, care a reintrodus practica după câțiva ani invocând criza energiei, pe 29 aprilie.

 CITEȘTE ȘI: MAPN ATRAGE ATENȚIA ASUPRA UNUI FAKE NEWS PRIVIND O PRESUPUSĂ INTENȚIE DE A CONSTRUI O BAZĂ MILITARĂ SUA ÎN DELTA DUNĂRII: “NICIUN FUNDAMENT REAL”

Back To Top