Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
tranzit_venusPe 6 iunie planeta Venus trece prin faţa Soarelui, fenomen care va mai fi observat în 2117. Acesta reprezintă unul dintre cele mai rare evenimente astronomice.
Tranzitul lui Venus reprezintă momentul în care planeta se interpune între Pământ și Soare, obturând o mică parte a discului solar. Evenimentul este similar cu o eclipsă solară, cu deosebirea că, deși diametrul lui Venus este de patru ori mai mare decât cel al Lunii, planeta Venus pare mai mică deoarece se află la o distanță mai mare de Terra.
În România nu se va putea observa momentul de maxim al tranzitului, ci doar ultima fază. Tranzitul începe la ora 01:29 şi se va termina la ora 07:49. Pentru observarea în siguranţă a tranzitului lui Venus prin faţa Soarelui trebuie protejaţi ochii cu filtre pentru observaţiile solare, identice cu cele folosite pentru eclipse. Se pot folosii ochelarii realizaţi special pentru eclipsele solare.

Back To Top