Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

businessÎn perioada 28-29 iunie, Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) va organiza primul său eveniment de cariere destinat tinerilor cu experiență de studiu peste hotare. Evenimentul va avea loc la Institutul Bancar Român din București.

Scop și Obiective. Prin acest proiect, LSRS urmărește conectarea studenților și absolvenților care au studiat peste hotare cu acei angajatori din România pregătiți să investească în tineri cu pregătire universitară în străinătate. „Hai Acasă!” vizează, așadar, sprijinirea acestor tineri remarcabili în efortul lor de a găsi oferte profesionale atractive în țară și susținerea companiilor din România în recrutarea unor oameni cu un potențial profesional ce merită valorificat.

Condiții de participare pentru tineri. Evenimentul este deschis tuturor tinerilor cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani, care se bucură de experiență de studiu în străinătate de minim un semestru academic la o instituție acreditată de învățământ superior și care sunt în căutare de oportunități profesionale în România. Printre domeniile de activitate vizate se numără:

Finanțe/Asigurări/Audit/Bănci/Consultanță/Investiții

Electronice/IT/Telecom/Inginerie/Hardware/Software/Suport Marketing/Media/PR/Publicitate

Agricultură/Auto/Energie/Industrie/Servicii/Transporturi

Oportunități pentru angajatori. Sunt invitate la eveniment toate companiile dornice să recruteze în prezent sau pentru viitorul apropiat studenți și absolvenți cu experiență academică peste hotare. Pe parcursul celor două zile ale evenimentului, reprezentanții companiilor vor avea ocazia să-i cunoască îndeaproape pe acești tineri, să-și prezinte portofoliile și programele de recrutare, să încheie acorduri de colaborare cu aceștia și, de ce nu, să reprezinte cu succes renumele companiilor lor ca angajatori de top.
Back To Top