Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

inspecția judiciară dosare droguri
Categorie: Știri naționale

 

• În această săptămână, inspectorul-șef al Inspecției Judiciare a emis un ordin pentru inițierea unei verificări tematice cu privire la dosarele din domeniul justiției ce se concentrează asupra situațiilor în care sunt implicate substanțe interzise și infracțiuni comise sub influența acestora.
• Măsura a fost comunicată oficial prin intermediul unei declarații emise de către instituție.

Inițierea acestei verificări survine ca urmare a apariției informației conform căreia Vlad Pascu, șoferul care, fiind sub influența drogurilor, a cauzat un accident în data de 2 Mai, soldat cu două victime, a fost supus investigațiilor din partea procurorilor în anul 2022, sub suspiciunea de deținere ilegală de droguri. Totuși, ulterior, ancheta a fost abandonată de către procurori din motivul că în caz era vorba o cantitate insignifiantă de substanță interzisă, anume 0,68 grame de cannabis.

”Urmările care s-ar fi putut produce din perspectiva afectării sănătății publice au fost reduse, elementul material (deținere) nefiind în măsură să releve un mod elaborat de comitere a faptei, prin mijloace de natură să indice un pericol social ridicat. În aceste condiții, consideră și judecătorul că eforturile organelor de urmărire penală necesare pentru desfășurarea procesului penal ar fi disproporționate prin raportare la gravitatea concretă a faptei, iar cheltuielile ce ar urma să fie avansate ar putea fi canalizate spre cercetarea unor fapte cu urmări mai grave”, se arată în motivarea judecătorului de la Tribunalul București.

Mai multe pe puterea.ro

CITEȘTE ȘI: SEBI, UNUL DINTRE TINERII UCIȘI ÎN ACCIDENTUL PROVOCAT DE UN ȘOFER DROGAT, LA VAMA VECHE, AVEA LA EL O CAMERĂ GOPRO. ZECI DE MINUTE ÎNREGISTRATE, DIN MOMENTUL IMPACTULUI

Back To Top