Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

traficul restricționat Crevedia
Categorie: Știri naționale

• Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat, duminică dimineața, că circulația este în continuare oprită pe ambele sensuri pe DN 1A București-Ploiești.
• În localitatea Crevedia, județul Dâmbovița traficul este restricționat pentru a permite ancheta și degajarea urmărilor incendiului.

Traficul rutier este deviat pe DC 77A – DJ 701B – DN 7 Tărtășești, pe sensul către Ploiești, iar pe celălalt sens, circulația este deviată pe DJ 101B Periș – Tâncăbești – DN1.
Ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 300 de metri pe autostrada A2 București – Constanța, în zona podurilor de la Fetești și Cernavodă (tronson kilometric 147 - 153). Nu sunt înregistrate evenimente rutiere.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A3 București-Ploiești, DN1 Ploiești-Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, circulația rutieră se desfășoară în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

CITEȘTE ȘI: CARE ESTE STAREA POMPIERILOR PRAHOVENI MOBILIZAȚI, AZI-NOAPTE, LA INTERVENȚIA DE LA CREVEDIA

Back To Top