Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
cristian-tudor-popescu"Prin această decizie (boicotarea referendumului - n.r.) Traian Băsescu îşi neagă principala caracteristică a legendei sale politice şi personale, de mai mult de 8 ani de zile. Traian Băsescu s-a prezentat întotdeauna ca fiind un om curajos, un om care nu refuză lupta, un om care intră întotdeauna în bătălie alături de popor, ori în clipa de faţă Traian Băsescu refuză pur şi simplu să se supună judecăţii poporului. Vrea să arunce la coş milioane de voturi ale celor care vor veni totuşi să-şi exercite acest drept, el, un om care totdeauna a vorbit despre întoarcerea la popor.

Nu pot fi creditate, nu se mai poate analiza nimic din ce spune domnul Băsescu pentru că se contrazice la fiecare 24 de ore. A spus mai întâi că nu vrea să fie preşedinte la masa verde, că nu acceptă să se întoarcă la Cotroceni cu 5% voturi în favoarea lui şi 95% împotrivă. Nu a pronunţat la început cuvintele lovitură de stat spunând că nu e bine să se joace cu aceste cuvinte un preşedinte, apoi a început să le rostească la fiecare 10 minute. S-a adresat în aceste zile domnul Băsescu unui electorat pitecantropic, pentru că numai nişte oameni cu coeficient de inteligenţă la limita oligofreniei pot să accepte seria asta de declaraţii în care e contradictoriu cu sine.

Aproape că ajunge să se mintă şi pe sine, nu numai pe ceilalţi. Reuşeşteîn felul acesta, prin boicotarea referendumului, să compromită România în ochii Europei la fel cum a făcut-o USL prin forţarea legii, a Constituţiei, a timpului, a democraţiei atunci când a declanşat procesul de suspendare", declarat CTP, la Realitatea TV.
Back To Top