Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
justitieCurtea Constituţională a amânat decizia în ceea ce priveşte referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu pentru data de 12 septembrie 2012.  Între judecătorii CCR, scorul a fost de cinci la patru pentru invalidarea referendumului, dar pentru adoptarea unei decizii erau necesare şase voturi pentru una dintre părţi.

Curtea Constituţională cere reactualizarea listelor. Ministerul de Interne a trimis joi o nouă comunicare către CCR, în care spune că nu îşi poate asuma responsabilitatea pentru corectitudinea listelor electorale permanente, pentru că nu dispune de mijloace suplimentare de verificare a acestor date. În cursul zilei de miercuri, MAI trimisese la CCR o adresă în care susţinea că numărul total al alegătorilor este 18.292.514, adică cel pe baza căruia s-a desfăşurat referendumul.

Adresa arată că, începând cu modificarea legii de funcţionare din 2004, MAI nu mai are responsabilitatea de a actualiza listele electorale, ci autorităţile administraţiei publice locale - servicii locale sau judeţene de evidenţă a persoanelor.

MAI, prin Direcţia de Evidenţă a Populaţiei, arată în adresă că "există posibilitatea" ca pe listele electorale să fie înscrise persoane decedate sau persoane care s-au stabilit în străinătate.

Amânarea validării sau invalidării referendumului vine după o declaraţie a guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, care a spus că este de dorit să se încheie disensiunile din societate, în beneficiul economiei româneşti.

"Detensionarea situaţiei politice interne ar ajuta foarte mult economia românească prin revenirea încrederii investitorilor străini, întrucât situaţia financiară din Europa nu se va calma în următoarele săptămâni", a declarat, joi guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu.
Back To Top