Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

vaccin anti COVID-19 doze
Categorie: Știri naționale

• Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila a anunţat, luni seară, că circa 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 au fost distruse sau urmează să fie distruse în perioada următoare, iar 3 milioane de doze se mai află în depozite.
• În ceea ce priveşte procesul intentat de Pfizer pentru vaccinurile pe care România a refuzat să le mai cumpere, Rafila speră să se ajungă la o soluţie, scrie News.ro.

Alexandru Rafila a fost întrebat, luni seară, la Euronews, despre vaccinurile anti-COVID-19 pe care le-a cumpărat România în pandemie.

Ministrul Sănătăţii a explicat că s-au contractat iniţial 94 de milioane de doze, fiind redusă cantitatea la 80 de milioane.

„S-au achiziţionat efectiv 36 - 37 milioane de doze, astea sunt doze care s-au şi utilizat. Circa 7 milioane de doze au fost distruse sau urmează să fie distruse în perioada următoare, circa 3 milioane de doze mai sunt în depozite. O cantitate de aproape 29 de milioane de doze pentru care exista angajamentul României să le achiziţioneze nu au mai fost achiziţionate, fac obiectul litigiului cu compania Pfizer”, a declarat Rafila.

El a precizat că în proces a fost doar o primă înfăţişare care a dat un nou termen.

„Eu sper să găsim o soluție până la urmă, poate o soluţie negociată (...) Am aruncat destule vaccinuri. Unii dintre producători au fost extrem de corecţi şi înţelegători şi nu au mai continuat solicitările de achiziţionare de vaccin. Moderna de exemplu a încheiat contractul şi nu a mai solicitat achiziţionarea”, a mai declarat Alexandru Rafila.

Mai multe pe hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: DOSARUL VACCINURILOR ANTICOVID, UN CUTREMUR CU RAMIFICAȚII EUROPENE

Back To Top