Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

test-sangeCercetătorii au reuşit să calculeze cu succes rata de îmbătrânire la păsări. În prezent, ei speră ca acest pas să îi ajute în dezvoltarea unui astfel de test eficient şi în cazul oamenilor.

Acest test va permite aflarea cu exactitate a duratei de viaţă a indivizilor. Prin măsurarea lungimii unor structuri numite telomeri, se va asigura o estimare mai exactă a vârstei biologice, decât calcularea vârstei cronologice, scrie descopera.ro.

Un astfel de test a fost utilizat asupra animalelor şi asupra unui grup restrâns de păsări cântătoare. În studiu, cercetătorii au măsurat lungimea medie a telomerilor dintr-o populaţie de 320 de pitulice de la insula Cousin.

"Rezultatele noastre furnizează prima dovadă clară care atestă existenţa unei relaţii între lungimea telomerilor şi mortalitatea în cazul speciilor sălbatice. De asemenea, am reuşit să demonstrăm că rata de scurtare a telomerilor poate acţiona ca un indicator al vârstei biologice", au declarat reprezentanţii studiului.


Back To Top