Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

nastaseO hotărâre în recursul lui Adrian Năstase cu privire la decizia prin care Tribunalul Capitalei a stabilit că zilele de internare în urma tentativei de sinucidere nu trebuie considerate ca fiind executate în cadrul condamnării sale, va fi anunţată în 28 noiembrie, scrie Mediafax.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat, miercuri, recursul lui Năstase împotriva deciziei din 2 octombrie prin care Tribunalul Capitalei a stabilit că zilele în care a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca în urma tentativei de sinucidere, respectiv din 20 până în 26 iunie, nu trebuie considerate ca fiind executate în cadrul condamnării sale în dosarul "Trofeul calităţii".

Năstase a declarat, în faţa instanţei, că atunci când s-a împuşcat a vrut să ajungă la morgă şi nu a crezut că "într-o altă lume" va mai încerca să amâne executarea pedepsei la închisoare primită în dosarul "Trofeul calităţii".

Back To Top