Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

nastaseJudecătoria Sector 1 a încuviinţat cererea de executare silită a fostului premier Adrian Năstase pentru prejudiciul de 1,5 milioane euro stabilit în dosarul Trofeul Calităţi.

Avocatul Ion Cazacu, apărătorul lui Adrian Năstase a declarat că asta nu înseamnă că imobilele fostului premier vor fi confiscate automat în următoarea perioadă.

Inspectoratului de Stat în Construcţii a solicitat pe 30 ianuarie încuviinţarea executării silite a lui Adrian Năstase pentru prejudiciul din dosarul Trofeul Calităţii.

În vara anului trecut Curtea Supremă l-a condamnat la 2 ani de închisoare cu executare pe Adrian Năstase în dosarul Trofeul Calităţii. Instanţa a mai dispus ca Adrian Năstase şi ceilalţi cinci inculpaţi din dosar să plătească în solidar prejudiciul de 1,5 milioane euro. ISC a cerut acum recuperarea din prejudiciul total a 750.000 euro direct de la Adrian Năstase

"Sechestrul este pus doar pe o sumă de bani, nu există un sechestru pe imobilele lui Adrian Năstase. Mai întâi executorul va trimite o somaţie pentru cei vizaţi să-şi respecte obligaţiile. Nu s-a vorbit de sechestrarea tablourilor dumnealui", a declarat avocatul Ion Cazacu.

Integral pe gandul.info

Back To Top