Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Traian-Basescu3"Din păcate raportul a fost profund politizat iar abordarea publică a fost de multe ori nesinceră. Românii au putut fi păcăliţi cu televizoarele, dar occidentalii se uită la fapte, la acţiuni ale Guvernului, parlamentului, preşedintelui. Cine se amăgeşte cu ideea că propagandistic vom păcăli CE sau statele membre are o poziţie împotriva interesului naţional", a declarat preşedintele Traian Băsescu într-o conferinţă de presă organizată duminică la Palatul Cotroceni.

"Raportul este corect, bazat pe fapte, pe întâmplări şi pe acţiuni politice ale românilor cu funcţii de responsabilitate în stat. Este o oglindă corectă a acţiunii instituţiilor statului", a declarat preşedintele.

"Raportul arată că la nivelul politicienilor la vârf nu suntem la standardele europene.

Politicienii nu sunt deasupra legii şi ei trebuie să fie un exemplu. Comisia Europeană nu se leagă niciodată de aleşi, dar când intri în instituţiile la vârf şi eşti pus sub semnul întrebării, trebuie să existe reacţia demisiei. Deşi raportul e făcut după alegeri, nu este nicio critică la votul electoratului.

Raportul nu cere o lege a presei. Dimpotrivă, subliniază necesitatea menţinerii libertăţii presei şi cere instituirea unor soluţii de sancţionare şi reparaţii pentru cei care sunt în mod nedrept atacaţi, linşaţi, discreditaţi.

Mesajul pe care îl dă acest raport este: nu vă jucaţi cu statul de drept, au rezistat instituţiile, dar reveniţi-vă în abordarea pe care o aveţi ca oameni politici.

Raportul are o abordare pozitivă faţă de instituţiile care fac obiectul supravegherii. Se constată progrese la CSM, se relevă pozitiv activitatea ICCJ, este evidenţiată activitatea ANI. Remarca extrem de importantă pe care o face raportul este că deşi începând din vara anului trecut statul de drept a fost pus sub semnul întrebării, aceste instituţii şi-au îmbunătăţit activitatea în această perioadă", a mai declarat preşedintele.

Back To Top