Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Știri naționale

puiDragoş Frumosu, preşedintele Federaţiei Sindicale din Industria Alimentară, susţine că în România, peste 90% dintre puii din hipermarketuri sunt injectaţi cu apă. El mai spune că injectarea se practică nu doar pentru a da un aspect atrăgător cărnii, ci şi pentru a prelungi termenul de valabilitate al acesteia.

Bulgaria a interzis vânzarea cărnii de pui injectată cu apă începând din 20 februarie.. Carne de pui injectată cu apă se vinde în cantităţi mari şi în România, potrivit specialiştilor.

"Fără discuţie, există această carne injectată în România. Lucrul ăsta se întâmplă de foarte multă vreme. Tot ce arată frumos, rotund, aranjat în pungă, în procent de 90% înseamnă pui injectat. Se practică această injectare şi datorită măririi termenului de valabilitate, dar nu ştim ce mâncăm. În România şi în domeniul industriei alimentare şi al respectului faţă de consumator trebuie o legislaţie foarte drastică. Trebuie să avem standarde pentru fiecare produs, ca să ne asigurăm că mâncăm sănătos", a precizat Frumosu citat de realitatea.net.

Back To Top