Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

calin popescu tariceanu„Casa Regală are toate atributele să-şi îndeplinească rolul pe care, de altfel, l-a mai şi avut în existenţa României", a declarat fostul premier al României, Călin Popescu Tăriceanu, la Gândul Live. Fostul premier a declarat că o astfel de variantă trebuia luată serios în calcul la discuţia legată de revizuirea Constituţiei statului.

„Nu mi se pare inutilă discuţia legată de o monarhie constituţională. Discuţia nu este perimată, uitaţi-vă câte monarhii avem în Europa. Statul funcţionează la fel ca într-o republică, diferenţa constă în simbolistică. Un mare avantaj al monarhului este că acesta nu este ieşit din mediul politic, este distant, neutru, echidistant şi poate aduce un plus enorm vieţii politice.

Prestigiul Regelui Mihai este de necontestat, modestia şi patriotismul pe care l-a prezentat în ultimii 20 de ani i-au impresionat pe români şi le-a dat o anumită încredere", a declarat fostul premier Călin Popescu Tăriceanu pentru Gândul.

"Acum, în România, Casa regală se bucură de un prestigiu de care niciun reprezentant al clasei politice româneşti nu se poate bucura"

„Ca orice Casă Regală sunt mecanismele de succesiune care nu ne-ar duce într-un impas. Nu ne putem gândi doar la monarhi în vârstă, sunt în alte ţări monarhi tineri. Din această perspectivă Casa Regală are toate atributele să-şi îndeplinească rolul pe care l-a mai avut", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Back To Top