Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Știri naționale

traian-basescu1Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, că România va beneficia de 6 miliarde de euro în plus pentru exerciţiul financiar european 2014- 2020, faţă de cel precedent, cu o creştere de 10 la sută pe fonduri de coeziune şi de 27 la sută pentru Politica Agricolă Comună.

"Am avut greutăţi enorme în a convinge că putem cheltui mai mult cu două miliarde de euro. Încep prin a mulţumi statelor contributoare la bugetul Uniunii Europene", a declarat preşedintele Traian Băsescu într-o conferinţă de presă desfăşurată duminică.

"România a obţinut maxim ce se putea obţine pe bugetul pentru fondurile de coeziune. În mod categoric este greu de presupus că România ar fi putut să adauge în fiecare an din 2014-2020 încă 5 miliarde de euro cu ocazia fiecărui buget. I-am primit pentru a ne dezvolta. Ar fi păcat să tratăm acest lucru cu îndârjire politică, cu lipsă de respect şi, dacă vreţi, lipsă de responsabilitate.

Uniunea funcţionează pe principiul solidarităţii şi cetăţenii din statele net contributoare sunt solidari cu interesele României, cetăţenii români, ca şi noi să ne dezvoltăm mai rapid decât ne permit propriile resurse.

Vreau să ne fie foarte clar, aceşti bani provind din taxele şi contribuţiile cetăţenilor din Germania, Franţa, Marea Britanie, Austria, Finlanda, Suedia, Luxemburg şi altele. Să ştiţi că nu îi tipăreşte UE sau Comisia Europeană.

Cu buget pentru Coeziune, PAC şi suma alocată pentru tineret şi ajutorul celor săraci din mediul rural cu un buget de 39,9 miliarde şi cu o contribuţie de 8,9 miliarde, România este un beneficiar net de fonduri europene, cu o valoare de 31 miliarde de euro.
Aici avem un total de 4,7 miliarde în plus pentru plăţi directe, ceea ce îi va ajuta foarte mult pe fermieri să îşi plătească costurile pentru asigurarea recoltelor de care România are nevoie.

Pentru bugetul următor România are în plus 6 miliarde de euro faţă de bugetul precedent, aflat acum în execuţie.Avem o creştere de 10% pe fonduri de coeziune şi o creştere de 27% de procente pe fondurile destinate PAC şi m-aş opri puţin asupra acestui aspect.
Sunt state datorită cărora noi putem primi un buget improtant pentru propria noastră dezvoltare, în aşa fel încât să reducem diferenţele între noi şi statele dezvoltate", a declarat preşedintele României.

Back To Top