Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

traian-basescuPreşedintele Traian Băsescu a vorbit luni, la Forumul European de Diplomaţie Publică, despre faptul că România e percepută mai rău decât e în realitate şi că în UE sunt ţări mult mai corupte, în care Justiţia e mult mai temătoare să se atingă de oameni politici, dar, cu toate acestea, România e definită ca având o Justiţie ce nu are curaj să se atingă de politicieni importanţi, titrează gandul.info

"Dar dacă noi propagăm această idee, cum să ne creadă cei din afară că Justiţia din România e independentă? Vedeam un inculpat care pe propria-i televiziune strigă prin clipuri: «Domnule Băsescu, ia mâna de pe Justiţie!». Şi el este un infractor, dar răspândeşte prin televizuni în mass-media ideea că Justiţia ţării e subordonată unui om. Şi cum să ne creadă atunci cei din afara noastră, chiar publicul românesc, că instituţiile statului legate de Justiţie funcţionează?", a spus Băsescu, precizând că a dat astfel un exemplu despre cum România îşi autodistruge imaginea.

 

Back To Top